Op zoek naar catering?

catering
 
 
Ben je op zoek naar catering voor je feest of meeting? Dan zit je hier goed! Mijn Plek.
Ben je op zoek naar catering voor je feest of meeting? Dan zit je hier goed! Want jij bent waarschijnlijk iemand die dol is op feestjes organiseren maar de catering hiervan niet per se zelf wilt doen. Maar je ben wel kieskeurig en wil niet het klassiek aanbod van koude schotels of belegde broodjes.
Traiteur en cateraar voor particulieren en bedrijven ETM Catering Arendonk.
Hapjes en walking dinners. Over ETM Catering. Welkom bij ETM Catering. Wij zijn traiteur en cateraar met oog voor perfectie. Voor feesten, events en recepties op maat van bedrijven en particulieren. Pure verwennerij van de smaakpapillen. Dat mag je van het ETM team verwachten.
Catering voor jouw bedrijfsevenement Technopolis.
Offerte op maat. Ook onze catering is coronaproof! Vraag een offerte aan. Waarover praten jouw gasten het meest tijdens een evenement? Juist: het eten. Daarom zorgen wij ervoor dat de catering écht aan al jouw wensen voldoet! Aangepaste catering tijdens coronacrisis.
Catering Traiteurs Ontdek ons aanbod op House of Weddings.
Start tijdig met je zoektocht naar een geschikte catering partner. Het bespreken van je catering is één van de belangrijkste to do's' op je checklist, dus begin ruim op tijd met zoeken naar je catering partner. Mag je speciale bereidingen vragen aan je catering partner? Elk catering bedrijf houdt met plezier rekening met allergieën, intoleranties of aangepaste diëten.
Home DB-Catering.
Benoits Catering meer Benoits Catering meer.
Een jong en dynamische cateraar met hoge kwaliteit. Chef Dennis Grbic en echtgenote Shary Tierenteyn gebruiken de laatste technieken van de moderne keuken om alle behoeftes van hun klanten te vervullen. Wat doen we? Benoits Catering heeft als slogan Catering Meer.
Alma Catering Alma studentenrestaurants Goedkoop, gezond, gemakkelijk genieten.
Voor het evenement dat jij organiseert, verzorgt Alma Catering het eten en drinken, rekening houdend met je budget en de locatie. We werken met een formule op maat, die past binnen het kader en is opgebouwd naar jouw smaak. Alma Catering kan ook broodjes voorzien voor jouw evenement.
Kortrijk Xpo: Space for catering.
Home Space for catering. Space for catering. We maken het u graag makkelijk met onze eigen professionele catering! Van ontbijt tot en met diner kunnen we u culinair verwennen, volgens uw wensen en budget. We maken graag een voorstel op maat.
Chez Vous Catering Traileur Catering à la carte.
Chez Vous Traiteur Catering biedt u een totale afhaal en cateringservice aan. U wenst thuis of op locatie gasten te ontvangen voor een diner, een walking diner, koud of warm buffet, barbecue, tuinfeest, receptie, babyborrel, communiefeest, Dan zijn wij uw ideale partner!

Contacteer ons