Zoeken naar catering

catering
 
 
Traiteur en cateraar voor particulieren en bedrijven ETM Catering Arendonk.
De hapjes waren superlekker en de bediening topVan onze gasten kregen we niets dan lof en complimenten voor de uitstekende catering! Die complimenten komen uiteraard jullie toe! Nogmaals dank, wij zullen ETM Catering zeker aanbevelen aan eenieder die een feest plant.
Traiteurdienst Diner Privé.
Traiteur Dîner Privé maakt deel uit van Stars of Flanders, een slagkrachtige familiale groep met unieke hospitality-locaties in Vlaanderen waartoe ook de Auberge Du Pêcheur, Hotel Serwir, hotel Gosset en brasserie Charls deel van uitmaken. Traiteur Dîner Privé stelt zichzelf voortdurend in vraag en blijft daarom aan de top van de traiteurs meedraaien.
Very Food Catering.
Dankzij de ijzersterke zaalverantwoordelijken is jouw evenement tot in de puntjes gecoördineerd. Very Food Catering werkt uitsluitend met adequaat personeel zodat de bediening perfect verloopt en de feestzaal fris blijft ogen. Very Food Catering is gespecialiseerd in catering voor huwelijksfeesten.
De Winning Catering.
De Winning verzorgt ook de catering op locatie voor uw bedrijf. Samen met onze medewerkers zorgen we voor catering van topkwaliteit. Bijzondere, creatieve gerechten, perfect op smaak, tot in de puntjes verzorgd en alles met dagverse, huisgemaakte ingrediënten afkomstig van onze hoeve, biotuin en bakkerij.
Benoits Catering meer Benoits Catering meer.
Een jong en dynamische cateraar met hoge kwaliteit. Chef Dennis Grbic en echtgenote Shary Tierenteyn gebruiken de laatste technieken van de moderne keuken om alle behoeftes van hun klanten te vervullen. Wat doen we? Benoits Catering heeft als slogan Catering Meer.
Catering en afhaalgerechten bij u thuis Piadza.
Voor de inzet van het verlof wil je je medewerkers bedanken met een rijkelijk buffet? Dan bieden wij de gepaste oplossing! Voor elke gelegenheid kan je bij ons de gewenste gerechten, buffetten of verrassingsmanden bestellen. Wij zorgen dat alles op het afgesproken tijdstip klaar staat voor afhaling.
MARMITE CATERING EVENTS.
Wenst u een een bestelling voor eindejaar? Gelieve dan ten laatste voor 24/12/2020 te bestellen. Wanneer kan ik de gerechten afhalen? 24 december 2020 Tussen 1400u: en 1600u.: 25 december 2020 Tussen 1000u: en 1200u.: 31 december 2020 Tussen 1400u: en 1600u.: 1 januari 2021 Tussen 1000u: en 1200u.: Waar kan ik de gerechten afhalen? Afhalen kan bij Catering Events Marmite te Grees 40, 2490 Balen.
Deze Antwerpse start-up wil de catering en eventsector automatiseren: In deze ongeziene crisis zijn wij voor veel ondernemers een reddingsboei.
Op den duur was ik meer bezig met logistieke en administratieve processen dan met de catering an sich. Dat deed ik telkens met pen, papier en de rekenmachine bij de hand. Op een gegeven moment heb ik zelfs overwogen om ermee te kappen.
CATERING VERKINDERE FOOD, DRINKS, SNACKS, FASTFOOD.
Catering Verkindere verzorgt uw evenement en biedt aan: frieten, hamburgers en braadworsten, frisdranken en bier. Enkele Catering Verkindere referenties.: Waregem Koerse, Oostende Koerse, Oostrozebeke Koerse, Club Brugge, Cyclocross Middelkerke, Cactusfestival, Hee Tervuren, Rock Werchter, 6u van Kortrijk, Student Kick Off Gent.

Contacteer ons