Zoeken naar bureau

bureau
 
 
Bureaus Kinderbureaus Slaapkamermeubelen Beter Bed Beter Bed België.
Misschien hebt u plaats genoeg en wilt u een groot bureau voor uw kind. Met alle ruimte voor een ladeblok, boekenplanken en opbergvakken. Misschien zoekt u naar een ruimtebesparende oplossing en past een inschuifbaar bureau beter op uw kinderkamer of tienerkamer.
zuiver Bureau Barbier.
zuiver Bureau Barbier. Ken je de secretaire van vroeger nog? Zuiver geeft hem met bureau Barbier een eigentijdse touch. Het bureaublad is uitschuifbaar, dus ideaal om thuis te werken. En je bureau opruimen ging nog nooit zo snel, je schuift eenvoudig de houten roldeur dicht.
Ladeblokken voor kantoor vindt u bij Leen Bakker! Leen Bakker.
Schuif een ladeblok onder of naast uw bureau, zet er een in uw kledingkast of gebruik hem als nachtkastje. Een kantoor ladeblok bij uw bureau zorgt ervoor dat u al uw documenten netjes kunt ordenen en bij de hand heeft.
Bureau Loek zwart 110cm hout/metaal bureau GAMMA.be.
Bureau Loek is een mooi eigentijds bureau met een strakke vormgeving. Hij is gemaakt van metalen poten en een gelamineerd blad. In de lade kan je mooi spullen uit het zicht opbergen. Het bureau heeft de afmetingen hxbxd 765x110x48x4cm., Gebruik viltgijders om beschadigingen op de vloer tegen te voorkomen.
Bureau Brussels European Public Affairs.
As integrity and transparency are essential in the work of our firm, Bureau Brussels is an accredited party to the Transparency Register and a member of the Dutch Association for Public Affairs. Tel: 32 2 230 92 22. Copyright 2017 Bureau Brussels Design by DesignRecipe.
Vitra Lampe de Bureau.
Lampe de Bureau. Jean Prouvé ontwierp de Lampe de Bureau, een kleine tafellamp, als onderdeel van het functionele meubilair voor de studentenhuizen van de Cité Universitaire in Nancy. Omdat ze is vervaardigd van gebogen plaatstaal weerkaatst ze de lichtstralen en werpt ze een aangenaam licht op het bureaublad.
Bureauonderlegger bestellen? 123inkt.be.
Met een bureauonderlegger beschermt u uw bureau en geeft u tegelijkertijd uw thuiskantoor een elegante uitstraling. Bureau onderleggers om op te schrijven. Kies voor een papieren onderlegger waar een weekplan van de komende jaren op staat, zodat u altijd een kalender bij de hand heeft.
Het Bureau Design Museum Gent. logo-designmuseumgent. Logo icon. Facebook. Instagram. Twitter. Search. Flag icon. logo-designmuseumgent. Facebook. Instagram. Twitter.
Aan de hand van bijzondere stukken die het designmagazine MacGuffin selecteerde uit de collectie van het museum, toont de tentoonstelling Het Bureau de evolutie van het schrijfmeubel: van rondtrekkende nomade tot prestigieus showpiece, van burgerlijk icoon tot CEO cockpit en van efficiënte fabriek tot middelpunt van ons huiselijk leven.
Bureau LULU Brussel.
Home / Tafel / Bureau. 2 zits zetel. 3 zits zetel. Toont alle 4 resultaten. Sorteer op populariteit. Sorteren op nieuwste. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag. Wandbureau zwart Marie Michielsen SERAX. Fernande Bureau 98x48cm.

Contacteer ons